Acervo

  • 2023 Vol. 26

    Pesticides in honey: bibliographic and bibliometric analysis towards matrix quality for consumption
    Pesticidas no mel: análise bibliográfica e bibliométrica com respeito à qualidade da matriz para consumo

    María José Jaramillo-Zárate, Lina María Londoño-Giraldo

  • 2023 Vol. 26

    Microbiological evaluation of feet-cutter disc for broiler with a self-washing system using heated and non-heated water
    Avaliação microbiológica de disco corta-pés de frangos com sistema de autolavagem utilizando água aquecida e não aquecida

    Ricardo Cavani, Marcela da Silva Rubio, Lucas Bocchini Rodrigues Alves, Khauston Augusto Pereira Alves, Marita Vedovelli Cardozo

  • 2023 Vol. 26

    Determination of exogenous water in grape juice through the isotopic analysis of 18O/16O
    Determinação de água exógena em suco de uva através da razão isotópica do 18O/16O

    Mirella Mallmann Kercher, Susiane Leonardelli, Gilberto João Cargnel, Regina VANDERLINDE

  • 2023 Vol. 26

    Yacon juice as culture and cryoprotectant medium for Latilactobacillus sakei and Staphylococcus vitulinus autochthonous strains
    Suco de yacon como meio de cultivo e crioprotetor para cepas autóctones de Latilactobacillus sakei e Staphylococcus vitulinus

    Noelia Palavecino Prpich, Ernesto Sanabria, María Fernanda Gliemmo, María Elisa Cayré, Marcela Paola Castro

  • 2023 Vol. 26

    Physicochemical composition and functional properties of bee pollen produced in different locations

    Brena Karisa Campos de Melo, Jackeline Alves da Silva, Rhaabe Dayane da Silva Gomes, Patrícia Peixoto Custódio, Gunthineia Alves de Lira, Adriana Margarida Zanbotto Ramalho, Mônica Correia Gonçalves, Sthelio Braga da Fonseca, Adriano Henrique do Nascimento Rangel, Maria de Fátima Bezerra

  • 2023 Vol. 26

    Effects of post-harvest UV-B irradiation on phenolic content and antioxidant activity of Rhodomyrtus tomentosa fruit

    Thi Ngoc Ha Lai, Lan Phuong Hoang, Van Lam Nguyen, Hoai Thi Tran

  • 2023 Vol. 26

    Antimicrobial effect of phenolic-rich jaboticaba peel aqueous extract on Staphylococcus aureus and Escherichia coli
    Efeito antimicrobiano de extrato aquoso rico em polifenóis de casca de jabuticaba em Staphylococcus aureus e Escherichia coli

    Nataís Fleck, Wemerson Castro de Oliveira, Rosiele Lappe Padilha, Adriano BRANDELLI, Voltaire Sant’Anna

  • 2023 Vol. 26

    Biochemical, nutritional, and toxicological properties of the edible species Phlebopus beniensis with ethnomycological notes from Paraguay
    Propriedades bioquímicas, nutricionais e toxicológicas da espécie comestível Phlebopus beniensis com notas etnomicológicas do Paraguai

    Michelle Campi, Claudia Mancuello, Yanine Maubet, Enzo Cristaldo, Brenda Veloso, Francisco Ferreira, Lara Thornton, Gerardo Robledo

© Brazilian Journal of Food Technology
Av. Brasil, 2880, Jd. Chapadão | Campinas-SP - Brasil - CEP 13070-178
Tel: +55 19 3743-1762 | E-mail: bjftsec@ital.sp.gov.br

Licença Creative Commons
Todo o conteúdo do periódico, exceto onde está identificado, é licenciado sob uma
Licença Creative Commons BY - Atribuição 4.0 Não Adaptada (CC BY 4.0).